Hej på dig!

Välkommen till vår blogg! Så så kul att just du hittat hit!

På denna bloggen kommer vi uppdatera er om vad som händer under dagarna, vad vi upplever och dela förbönsämnen! Vi har också ett instagramkonto, @albanienresan2023, som ni också kan följa om ni vill och har möjlighet:)

Vi är ett härligt gäng på 13 personer som åker tillsammans med Conny och Margareta, Pingstkyrkan Linköpings utsända missionärer i Albanien. Vi åker om ungefär en vecka, 6/4 drar vi oss iväg mot sydligare breddgrader:) Vi kommer framförallt spendera tid i staden Shkodër och få se olika verksamheter där. Vi kommer bland annat vara med på gudstjänst, bönemöte, ungdomsmöte och joy-house men även få se arbetet med fysioterapi som pågår där. Vi är laddade på att se vad Gud har planerat för denna resan!

Målet med vår resa är att vi ska betjäna människor på platsen och i allt ära Gud. Vi hoppas och tror att resan kommer bredda perspektiv, fördjupa vår tro och att vi ska få bli använda av Gud i de han vill göra!

Vi fortsätter att lägga resan i Guds händer. Be gärna för Guds ledning under resan och att vi håller oss friska och krya. STORT tack för era böner, det gör verkligen skillnad!

Mer uppdatering kommer inom snar framtid:)

Vi hörs och syns, Gud välsigne dig! //Albaniengänget