Han är uppstånden!

Idag höll vi en gudstjänst tillsammans med församlingen. Johannes predikade medan Benjamin och Edvin delade vittnesbörd och Alva höll i lite barnanpassad undervisning. Under gudstjänsten fick vi även möjligheten att sjunga lovsång på olika språk samt be för församlingen. Därefter blev vi bjudna på en fantastisk italiensk buffé i kyrkan (Italien = mat MYCKET) Eat-aly. Går aldrig hungriga (förutom Johannes och Alfons). Därefter gick vi på bönevandring och bad för en skola bland annat, därefter gick vi tillbaka och förberedde gåvor och sov.

Roadtripsen är ett nöje! Kyrkklockorna ringer vid oklara tillfällen? Och bärfisarna attackerar.

Efter vila och lite fika med Karlstads Löfbergs åkte vi iväg till Claudios hus där Roger och hans familj bor. Där möttes vi av återigen god mat och fantastisk gästfrihet samt möte med hunden Ella. Efter måltiden fick vi lyssna på ett vittnesbörd från borgmästaren Claudio och fick chansen att be för honom. Planerade avgång vid 21 men kan stolt säga att vi tillämpar det Italienska tidssinnet och lämnar glatt huset ca 1,5 timme senare. Tillbaka till boendet har Edvin och Alfons vittnesbörd, vi bad, inlyssnade Gud och tillslut får vi efterlängtad sömn.

//Varma hälsningar, Italien-teamet genom Alfons och Alva.