Första dagen!

Nu har vi spenderat första dagen i Shkodër. Vi sov inatt på ett hotell i Tirana innan vi blev hämtade med minibussar av några ifrån församlingen här. Vi kom fram till Shkodër och fick ta en rundtur i kyrkans lokaler, få i oss lite energi på ett av alla härliga caféer, innan vi började att bära matpaket som församlingen ger ut till fattiga familjer. Över 300 matpaket av de 500 st som finns har delats ut redan, så fantastiskt att se hur de gör skillnad!

Efter lunch åkte vi till lägenheterna och gjorde oss hemmastadda. Lägenheterna är så så fina, här kommer vi stortrivas!

Senare fick vi hänga med några ifrån församlingen och dela ut inbjudningar till kvällens ungdomsmöte. När det var dags för ungdomsmöte så fick vi tillsammans med de albanska ungdomarna och ledarna ha en superfin gudstjänst tillsammans! Lianne och Astrid V delade vittnesbörd, Sebastian predikade och Olivia, Hanna, Astrid H och AC ledde lovsång. Vi fick även leka de klassiska lekarna ”hämta någon i publiken som har…” och ”ät godissnöre utan händer”. Efter mötet fick vi hänga med några från församlingen till ett café och fortsätta umgås och lära känna varandra. Hela dagen har blivit en så fin erfarenhet och vi är så glada!

Vi är så tacksamma för dagen och vi märker hur era böner bär oss! Ni får gärna be för morgondagen. Vi kommer få se de olika verksamheterna, bla joyhouse, fysioterapeutiska klinikens arbete, barnmöte osv. Be gärna för de verksamheterna och att gud ska få leda oss under dagen! Tack för era böner!

Vi hörs imorgon, Gud välsigne er!