Nu är vi klara med dag 4, vi har fått höra många fina historier och har blivit inspirerade på många olika sätt!

Dagen började med frukost, andakt och quiettime – egentid med gud. Vi fick sedan besök av två från församlingen, Antonio och Adonna. Vi fick höra deras vittnesbörd och de berörde många av oss och deras berättelser utmanade oss på olika sätt. Så fint att få höra!

Dagen fortsatte med lunch och sedan tid på stan för att se och även få tid att eventuellt köpa lite grejer att ha som minne! Vi fick se lite andra delar av staden som vi inte sett innan.

Efter stan gick vi till kyrkan och lyssnade på Unni, den norska missionären som kom till Shkodër för ca 30 år sedan och startade församlingen, precis efter Albanien hade öppnat upp efter diktaturen. Så fantastiskt att få höra hennes historia och hur Gud har burit henne! Vi fick även höra församlingens pastor Koli berätta lite kort om hans liv och hur han kom till tro. Så så fint!

Efter det var de bönemöte och vi fick vara med om så mycket fint. Några av oss fick verkligen möta gud på ett sånt fint sätt! Hanna och Mikaela var frimodiga och delade något som de fick på hjärtat, så fantastiskt hur gud talar!

Vi vill gärna be om mer kraft de dagarna som kommer och att vi under natten ska få ladda batterierna, vi har varit lite trötta just idag. Även att morgondagen ska få flyta på bra och att vi ska få kraft och frimodighet i att dela tro! Vi kommer vara och dela ut matpaket men också göra hembesök i romområdet, där många lever i en utsatt situation. Be gärna för de vi möter och att vi ska få kraft och ha energi att ta in olika intryck. Vi tror att bön gör skillnad!

Tack verkligen för era böner, Gud välsigne er!