Hej, nu är dag 3 avklarad! Vi tar med oss så mycket, det kommer vi berätta mer om i slutet av inlägget, men först blir det en liten genomgång av dagen.

Vi började med frukost och läsning/andakt från Filipperbrevet.

Sen tog vi oss till kyrkan för första gudstjänsten kl 9. Gudstjänsten började med att barnen dansade, vi blev så glada! Koli, en av pastorerna predikade och vi fick dela nattvard tillsammans med församlingen.

Efter första gudstjänsten blev det kyrkfika med kladdkaka, och sen var det dags för gudstjänst två:)

Efter gick vi och åt mat, gick tillbaka till lägenheterna en stund och laddade batterierna. Efter det blev vi hembjudna till Aurora, en kvinna i församlingen och hennes familj i en stad som låg lite utanför Shkodër. Hon visade oss ett café med otroligt utsikt över Albaniens vackra bergslandskap!

Vi fick höra familjens vittnesbörd och några av oss fick också dela våra vittnesbörd. Sedan sjöng vi lovsång och bad för familjen!

Vi tog oss hem och imorgon väntar en lite mer lugn dag. Några av de tankar vi tar med oss, av alla de intryck som vi får är bla att vi inspireras mycket av personerna vi har mött på många olika vis. Vi inspireras mycket av glädjen, tacksamheten de har och den familjära stämningen som vi upplever. Även deras väldigt starka tro och hopp mitt i det som är tufft och jobbigt! Vi upplever att vi får så otroligt mycket mer i uppmuntran och saker som utmanar oss än vad vi kan ge dem. Alla intryck går inte att skriva ner, vi har pratat och delat med varandra och vill gärna dela mer med er när vi kommer hem. Vi vill verkligen ta med oss det vi har fått uppleva hem!

Ni får gärna be om att vi ska få ta till oss av de vi ser och att det ska uppmuntra och utmana oss. Be gärna även för församlingen här, varje person och varje familj som är en del av den. Även för de som inte har fått möta Jesus än, att de genom församlingen här och deras arbete ska få möta Guds kärlek!

tack för era böner, Gud välsigne er!