Hej! Nu är dag två på vår resa avklarad, vi har haft det fint!

Dagen bjöd på fint väder, sol och ungefär 16-17 grader.

Vi fick idag vara med och se olika verksamheter som kyrkan har. Vi började dagen med ett ungdomsbönemöte tillsammans med ungdomarna i församlingen där vi åt frukost tillsammans, fick undervisning och sedan be tillsammans, så fint! Sedan var de dags för barnmöte, vi gjorde drama, höll i undervisning och lek samt fick måla ansiktsmålning. Det var populärt:)

Efter barnmötet delade upp oss i olika grupper som fick bytas av och se olika verksamheter. Vi fick vara med på Joyhouse, fysioterapeutiska kliniken och två av oss fick göra ett hembesök.

Vi fortsatte dagen med en ganska lugn eftermiddag. Vi bakade dock kladdkaka som ska få bli kyrkfika imorgon!

Vi gick sedan åt supergod mat tillsammans med Conny och Margareta. Efteråt fick vi hänga med hem till deras lägenhet och fick höra mer om deras historia och arbetet i Albanien. Vi uppskattade detta så mycket!

Vi har fått vara med på så mycket redan! Vi har verkligen märkt hur saker flyter på och vi märker hur gud är med oss! Böneämnen som vi har:

• församlingen i Shkodër och deras alla olika verksamheter, att gud ska vara med och fortsätta välsigna deras arbete och människorna här.
  • Att vi ska få se människorna i här på de sätt som de behöver

Tack för era böner!

Vi hörs, Gud välsigne er!